Pierogi Wieprzowe
Pierogi wieprzowe z nadzieniem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 116 porcji z 65 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, olej sezamowy, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zupa Miso z trawy cytrynowej z pierożkami grzybowymi, Make - ahead chińska wieprzowina, oraz Make Ahead Crock Pot Pork.
Instrukcje
Polędwicę wieprzową przerabiamy w maszynce, aż drobno posiekamy.
Połącz schab, kiełbasę wieprzową i 11 kolejnych składników.
Cut corners from wonton skins to form circles. Upuść 1 łyżeczkę mieszanki na środek każdej skóry. Zbierz boki skóry, pozwalając ciasta pleść naturalnie. Lekko ściśnij środek, dotykając dna na płaskiej powierzchni, aby stała prosto.
Ułóż pierogi w bambusowym koszyku na parze nad wrzącą wodą. Okładka i steam 20 do 25 minut.
Podawać z sosami, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zamrozić, ułóż pierogi na blasze do pieczenia; zamrozić na 2 godziny.
Umieść w workach do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; etykietuj i zamrażaj do 3 mocowań. Gotować pierogi z zamrożonego stanu, gotować na parze przez 22 do 25 minut.