Pierogi Wieprzowe

Pierogi Wieprzowe
Pierogi wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sriracha, sos sojowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Wieprzowe, Wieprzowina i pierogi, oraz Pierogi Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, Sriracha i sok z cytryny w misce i odstawić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
SrirachaSriracha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj czosnek, imbir, olej sezamowy i szalotki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół (po prostu chcesz wziąć kęs off surowych składników, nie saute je).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia 1 minutę.
4
Połączyć gotowany czosnek, imbir i szalotki z wieprzowiny, hoisin, sos sojowy, pięć przypraw w proszku i jajko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Pracując z owijkami do pierogów, zacznij od mąki skierowanej w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
6
Umieść 1 1/2 łyżeczki nadzienia na środku opakowania. Zwilż krawędź pieroga wodą, palcem i złóż okrąg na pół bez uszczelnienia, jak taco. Uszczypnij jeden koniec zamknięty. Twórz plisy Z jednej strony za pomocą kciuka i palca wskazującego, naciskając na drugą płaską krawędź, aby uszczelnić podczas podróży. Spłaszczyć dna, aby mogli uzyskać ładny smażyć na nich patelni. Powtarzaj, aż wszystkie pierogi zostaną wypełnione. Trzymać pierogi na lekko posypanej mąką blaszce, aby nie sklejały się, i przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podgrzać olej wegetariański na dużym ogniu w tej samej patelni. Pracując partiami, smażyć pierogi, umieszczając je od dołu do dołu i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Gdy pierogi są złotobrązowe, pracując ostrożnie (będzie rozpryskiwać), wlać 1/2 szklanki wody do patelni, aby pokryć pierogi w połowie. Natychmiast przykryj pokrywką, pozostawiając niewielką szczelinę, aby para mogła uciec. Gotować, aż woda wyparuje, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Przelać pierogi na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby nasiąknąć nadmiarem oleju i powtórzyć proces z pozostałymi pierog.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Uwaga kucharza: ten przepis sprawia, że wiele pierogów; po prostu zachować dodatkowe w zamrażarce na przekąskę późno w nocy!
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn