Pierogi Wieprzowe

Pierogi Wieprzowe
Pierogi wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sriracha, sos sojowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Wieprzowe, Wieprzowina i pierogi, oraz Pierogi Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, Sriracha i sok z cytryny w misce i odstawić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SrirachaSriracha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj czosnek, imbir, olej sezamowy i szalotki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół (po prostu chcesz wziąć kęs off surowych składników, nie saute je).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia 1 minutę.
4
Połączyć gotowany czosnek, imbir i szalotki z wieprzowiny, hoisin, sos sojowy, pięć przypraw w proszku i jajko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Pracując z owijkami do pierogów, zacznij od mąki skierowanej w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
6
Umieść 1 1/2 łyżeczki nadzienia na środku opakowania. Zwilż krawędź pieroga wodą, palcem i złóż okrąg na pół bez uszczelnienia, jak taco. Uszczypnij jeden koniec zamknięty. Twórz plisy Z jednej strony za pomocą kciuka i palca wskazującego, naciskając na drugą płaską krawędź, aby uszczelnić podczas podróży. Spłaszczyć dna, aby mogli uzyskać ładny smażyć na nich patelni. Powtarzaj, aż wszystkie pierogi zostaną wypełnione. Trzymać pierogi na lekko posypanej mąką blaszce, aby nie sklejały się, i przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podgrzać olej wegetariański na dużym ogniu w tej samej patelni. Pracując partiami, smażyć pierogi, umieszczając je od dołu do dołu i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Gdy pierogi są złotobrązowe, pracując ostrożnie (będzie rozpryskiwać), wlać 1/2 szklanki wody do patelni, aby pokryć pierogi w połowie. Natychmiast przykryj pokrywką, pozostawiając niewielką szczelinę, aby para mogła uciec. Gotować, aż woda wyparuje, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przelać pierogi na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby nasiąknąć nadmiarem oleju i powtórzyć proces z pozostałymi pierog.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
10
Uwaga kucharza: ten przepis sprawia, że wiele pierogów; po prostu zachować dodatkowe w zamrażarce na przekąskę późno w nocy!
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn