Pierogi Wieprzowe

Pierogi Wieprzowe
Pierogi wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sriracha, sos sojowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Wieprzowe, Wieprzowina i pierogi, oraz Pierogi Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, Sriracha i sok z cytryny w misce i odstawić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SrirachaSriracha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj czosnek, imbir, olej sezamowy i szalotki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół (po prostu chcesz wziąć kęs off surowych składników, nie saute je).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia 1 minutę.
4
Połączyć gotowany czosnek, imbir i szalotki z wieprzowiny, hoisin, sos sojowy, pięć przypraw w proszku i jajko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Pracując z owijkami do pierogów, zacznij od mąki skierowanej w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
6
Umieść 1 1/2 łyżeczki nadzienia na środku opakowania. Zwilż krawędź pieroga wodą, palcem i złóż okrąg na pół bez uszczelnienia, jak taco. Uszczypnij jeden koniec zamknięty. Twórz plisy Z jednej strony za pomocą kciuka i palca wskazującego, naciskając na drugą płaską krawędź, aby uszczelnić podczas podróży. Spłaszczyć dna, aby mogli uzyskać ładny smażyć na nich patelni. Powtarzaj, aż wszystkie pierogi zostaną wypełnione. Trzymać pierogi na lekko posypanej mąką blaszce, aby nie sklejały się, i przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podgrzać olej wegetariański na dużym ogniu w tej samej patelni. Pracując partiami, smażyć pierogi, umieszczając je od dołu do dołu i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Gdy pierogi są złotobrązowe, pracując ostrożnie (będzie rozpryskiwać), wlać 1/2 szklanki wody do patelni, aby pokryć pierogi w połowie. Natychmiast przykryj pokrywką, pozostawiając niewielką szczelinę, aby para mogła uciec. Gotować, aż woda wyparuje, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Przelać pierogi na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby nasiąknąć nadmiarem oleju i powtórzyć proces z pozostałymi pierog.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Uwaga kucharza: ten przepis sprawia, że wiele pierogów; po prostu zachować dodatkowe w zamrażarce na przekąskę późno w nocy!
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn