Pierogi Smażone Z Mięsem

Pierogi Smażone Z Mięsem
Smażone pierogi z mięsem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka kiełków fasoli, cebula, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szwedzkie pierogi mięsne do zupy, Pierogi Smażone Na Patelni, oraz Pierogi Smażone Na Patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zblanszować kiełki fasoli mung, zanurzając je na krótko we wrzącej wodzie. Spłucz w zimnej wodzie, aby zatrzymać gotowanie. Wyciśnij z kiełków jak najwięcej wody, posiekaj je i włóż do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki Fasoli MungKiełki Fasoli Mung
KiełkiKiełki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W tej samej misce dodaj pozostałe składniki (z wyjątkiem opakowań z kluskami) i połącz do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zanim zaczniesz napełniać pierogi, przygotuj dużą tacę lub inną płaską powierzchnię do układania pierogów podczas ich przygotowywania. Ponadto, wlać trochę zimnej wody w małej misce do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieść opakowanie na dłoni. Następnie łyżka tyle napełniania do środka koła, aby pozostawić około cala pustej skóry (około łyżki stołowej). Zanurz palec w zimnej wodzie i mokrej krawędzi Skórki pieróg. Złóż skórę na pół, uszczelniając wypełnienie wewnątrz, tworząc półokrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Aby zrobić fantazyjną prezentację, zrób małe grzbiety po jednej stronie krawędzi podczas uszczelniania, palcem i kciukiem, wykonując około 5 lub 7 grzbietów na każdej pierożce. Pierogi będą krzywiły się naturalnie, gdy to zrobisz. Wymaga to trochę praktyki, więc nie martw się, jeśli pierwszy nie wyjdzie gwiezdny.
6
Powtarzaj z każdą owijką, aż wszystkie Napełnianie lub owijki zostaną użyte.
7
Na patelni wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego, aby pokryć dolną powierzchnię patelni i podgrzać na średnim ogniu. Ostrożnie umieść pierogi na patelni, napełniając patelnię, ale nie tłocząc ich tak bardzo, że dotykają się i przyklejają do siebie. Smażyć na złoty kolor i chrupiące z jednej strony. Odwróć je (najlepiej działają długie drewniane pałeczki), gotując wszystkie strony, aż będą złote i chrupiące. Kontynuuj, aż wszystkie pierogi zostaną ugotowane, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PałeczkiPałeczki
PatelniaPatelnia
8
Podawać na ciepło z octem sos sojowy (cho Ganjang) do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje50
Ocena Zdrowia14
Magazyn