Pierogi Smażone Z Mięsem
Smażone pierogi z mięsem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka kiełków fasoli, cebula, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szwedzkie pierogi mięsne do zupy, Pierogi Smażone Na Patelni, oraz Pierogi Smażone Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zblanszować kiełki fasoli mung, zanurzając je na krótko we wrzącej wodzie. Spłucz w zimnej wodzie, aby zatrzymać gotowanie. Wyciśnij z kiełków jak najwięcej wody, posiekaj je i włóż do miski.
W tej samej misce dodaj pozostałe składniki (z wyjątkiem opakowań z kluskami) i połącz do wymieszania.
Zanim zaczniesz napełniać pierogi, przygotuj dużą tacę lub inną płaską powierzchnię do układania pierogów podczas ich przygotowywania. Ponadto, wlać trochę zimnej wody w małej misce do zanurzenia.
Umieść opakowanie na dłoni. Następnie łyżka tyle napełniania do środka koła, aby pozostawić około cala pustej skóry (około łyżki stołowej). Zanurz palec w zimnej wodzie i mokrej krawędzi Skórki pieróg. Złóż skórę na pół, uszczelniając wypełnienie wewnątrz, tworząc półokrąg.
Aby zrobić fantazyjną prezentację, zrób małe grzbiety po jednej stronie krawędzi podczas uszczelniania, palcem i kciukiem, wykonując około 5 lub 7 grzbietów na każdej pierożce. Pierogi będą krzywiły się naturalnie, gdy to zrobisz. Wymaga to trochę praktyki, więc nie martw się, jeśli pierwszy nie wyjdzie gwiezdny.
Powtarzaj z każdą owijką, aż wszystkie Napełnianie lub owijki zostaną użyte.
Na patelni wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego, aby pokryć dolną powierzchnię patelni i podgrzać na średnim ogniu. Ostrożnie umieść pierogi na patelni, napełniając patelnię, ale nie tłocząc ich tak bardzo, że dotykają się i przyklejają do siebie. Smażyć na złoty kolor i chrupiące z jednej strony. Odwróć je (najlepiej działają długie drewniane pałeczki), gotując wszystkie strony, aż będą złote i chrupiące. Kontynuuj, aż wszystkie pierogi zostaną ugotowane, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Podawać na ciepło z octem sos sojowy (cho Ganjang) do zanurzenia.