Pierogi Potticker

Pierogi Potticker
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Pierogi potticker może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, okrągłe opakowania won ton, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: pierogi Potticker, Malutkie Pierogi Potticker Z Brzuszka Wieprzowego, oraz Potticker Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wieprzowinę, kapustę, cebulę, jajko i 2 łyżki. każdy z sosem sojowym i sosem do dobrze wymieszane. Łyżka równomiernie na won ton owijki, dodając około 1 łyżeczki. mieszanki wieprzowej do każdego opakowania. Zwilż krawędź każdego opakowania wodą; złóż na pół, tworząc półksiężyc, naciskając krawędzie razem, aby uszczelnić. W razie potrzeby krawędzie mogą być plisowane z pięcioma lub sześcioma fałdami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Ciepła 2 tsp. oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać 10 pierogów; gotować od 1 do 1-1/2 min. lub aż do spodu są złotobrązowe. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki wody; przykryć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 2 do 2-1 / 2 min. lub do momentu, aż napełnienie zostanie ugotowane i woda wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Wyjmij pierogi na talerz do serwowania; wytrzyj patelnię do sucha. Powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Połączyć pozostałe 2 łyżki. opatrunek, pozostałe 2 łyżki. sos sojowy i pozostały 1 łyżka. woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Podawać jako sos do maczania z kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn