Pierogi Potticker

Pierogi Potticker
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Pierogi potticker może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, okrągłe opakowania won ton, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: pierogi Potticker, Malutkie Pierogi Potticker Z Brzuszka Wieprzowego, oraz Potticker Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wieprzowinę, kapustę, cebulę, jajko i 2 łyżki. każdy z sosem sojowym i sosem do dobrze wymieszane. Łyżka równomiernie na won ton owijki, dodając około 1 łyżeczki. mieszanki wieprzowej do każdego opakowania. Zwilż krawędź każdego opakowania wodą; złóż na pół, tworząc półksiężyc, naciskając krawędzie razem, aby uszczelnić. W razie potrzeby krawędzie mogą być plisowane z pięcioma lub sześcioma fałdami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Ciepła 2 tsp. oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać 10 pierogów; gotować od 1 do 1-1/2 min. lub aż do spodu są złotobrązowe. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki wody; przykryć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 2 do 2-1 / 2 min. lub do momentu, aż napełnienie zostanie ugotowane i woda wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
4
Wyjmij pierogi na talerz do serwowania; wytrzyj patelnię do sucha. Powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Połączyć pozostałe 2 łyżki. opatrunek, pozostałe 2 łyżki. sos sojowy i pozostały 1 łyżka. woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
6
Podawać jako sos do maczania z kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn