Pierogi na słodko nadziewane ryżem cytrynowo-ziołowym
Słodkie pierogi nadziewane ryżem cytrynowo-ziołowym to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. udaj się do sklepu i odbierz tymianek, orzeszki piniowe, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Quinoa Nadziewane Słodkie Pierogi Squash, Perskie pierogi nadziewane z płatkami róż, oraz Klon Słodkie Pierogi Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić squash na pół i usunąć nasiona i sznurki.
Posypać solą i pieprzem i umieścić twarzą w dół na naoliwionej blachy do pieczenia (użyłem liniowej arkusza silikonowego).
Piec przez 30 minut, lub do miękkości. (Różne rodzaje squasha zajmie różne długości czasu. Test poprzez przebicie widelcem w najgrubszych obszarach.)
Wyjmij z piekarnika, ale utrzymuj piekarnik włączony. Podczas squash są gotowania, przygotować lemon herbed ryżu. Spryskaj nieprzywierającą patelnię oliwą z oliwek, podgrzej i podsmaż cebulę, aż zacznie brązowieć, o 5 minutach.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Dodaj ryż, 1/4 szklanki wody, sok z cytryny i skórki, sos sojowy, i zioła. Dobrze wymieszać, przykryć i gotować na małym ogniu tylko do ogrzania.
Dodaj tosty orzeszki piniowe i sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku. Wrzuć ryż do wnęk squasha.
Umieść je w pozycji pionowej w naczyniu do pieczenia i zalej łyżeczką wody. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec przez około 20 minut, aż będzie gorąco.
Podawać na ciepło, przyozdobione dodatkowymi świeżymi ziołami, w razie potrzeby.