Pierogi Jabłkowe I
Pierogi jabłkowe mogę być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 82 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka zmielonych goździków, zmielonego ziela angielskiego, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 16%. Spróbuj Pierogi Jabłkowe, Pierogi Jabłkowe, oraz Pierogi Jabłkowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmaruj Duże płytkie naczynie do pieczenia.
Rozwałkuj ciasto w prostokąt o wymiarach 18 x 12 cali o grubości 1/8 cala.
Pokrój ciasto na 6 kwadratów.
Połącz masło, cynamon, ziele angielskie, gałkę muszkatołową, goździki i brązowy cukier. Jabłka obrać i wydrążyć.
Umieść jedno jabłko na każdym kwadracie ciasta. W środku każdego jabłka umieść 1 łyżeczkę galaretki z czerwonej porzeczki.
Rozłóż mieszankę przypraw na każdym jabłku; Połącz punkty ciasta i zamknij.
Umieść jabłka w przygotowanym naczyniu do pieczenia ze szwami na wierzchu lub pod jabłkami.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 30 minut. W rondelku połącz wrzącą wodę, cukier granulowany i sok jabłkowy. Gotuj, aż cukier się rozpuści.
Polej upieczone jabłka i piecz przez dodatkowe 20 minut. Często bastuj.
Podawaj na ciepło. Robi 6 porcji.