Pierogi Homarowe

Pierogi z homara mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szczypiorek, sól i pieprz, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi, Pierogi Pan, oraz Pierogi Domowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala.
Ciasto pokroić w 2-calowe okręgi. Owinąć i odstawić. Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie do miękkości i odcedzamy.
Przełożyć przez ricer i złożyć na maśle truflowym i szczypiorku. Złożyć mięso homara. Sprawdź przyprawy.
Umieść czubatą łyżeczkę mieszanki homara na połowie każdego okręgu ciasta. Złóż koła na pół, aby kształty półksiężyca i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia. Pierogi gotować w wodzie do wypłynięcia, około 2 do 3 minut.
Podsmażyć na złoty kolor na maśle.
Umieść mąkę w misce i uformuj studnię.
Dodać pozostałe składniki i wymieszać ręcznie. Formować w kulce, zawijać i przechowywać w lodówce przez 20 minut.