Piernikowe Batoniki Nanaimo
Piernikowe batoniki Nanaimo mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać kokosa, masło, budyń ptaków w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować dolną warstwę: roztopić masło w dużym rondlu.
Dodaj pokruszone ciasteczka, kokos, i pekan. Mieszać aż do połączenia. Naciśnij mocno do dobrze nasmarowanej i wyłożonej pergaminem 8-x 8 - calowej patelni; Postaraj się, aby mieszanina była jak najbardziej płaska na patelni.
Ostudzić na około 30 minut.
Przygotować środkową warstwę: w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło, śmietanę, puder budyniowy i cukier cukierniczy zmiksować, aż będą bardzo lekkie i puszyste.
Rozłóż dolną warstwę, dbając o to, aby rozprowadzić ją tak płasko i równomiernie, jak to możliwe.
Umieść patelnię w lodówce podczas przygotowywania polewy.
Przygotować górną warstwę: w średnim rondlu lub podwójnym kotle rozpuścić białą czekoladę na małym ogniu, aż będzie wylewana.
Wlej ją na drugą (środkową) warstwę i delikatnie rozprowadź szpatułką, aby zapewnić równomierne pokrycie (ale pracuj ostrożnie, ponieważ ciepła czekolada zacznie szybko się osadzać, gdy uderzy w schłodzoną warstwę poniżej, a jeśli będziesz zbyt silny, rozerwiesz delikatną warstwę kremu.
Natychmiast po dodaniu polewy z białej czekolady udekoruj dodatkowymi pokruszonymi ciasteczkami. Ocena bary, aby krojenie je łatwiej raz zestawy czekolady. Schłodzić przez 30 minut lub aż polewa jest ustawiona przed cięciem na paski.