Piernikowe Batoniki Nanaimo

Piernikowe Batoniki Nanaimo
Piernikowe batoniki Nanaimo mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać kokosa, masło, budyń ptaków w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować dolną warstwę: roztopić masło w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pokruszone ciasteczka, kokos, i pekan. Mieszać aż do połączenia. Naciśnij mocno do dobrze nasmarowanej i wyłożonej pergaminem 8-x 8 - calowej patelni; Postaraj się, aby mieszanina była jak najbardziej płaska na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ostudzić na około 30 minut.
4
Przygotować środkową warstwę: w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło, śmietanę, puder budyniowy i cukier cukierniczy zmiksować, aż będą bardzo lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
5
Rozłóż dolną warstwę, dbając o to, aby rozprowadzić ją tak płasko i równomiernie, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Umieść patelnię w lodówce podczas przygotowywania polewy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przygotować górną warstwę: w średnim rondlu lub podwójnym kotle rozpuścić białą czekoladę na małym ogniu, aż będzie wylewana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Zdjąć z ognia.
9
Wlej ją na drugą (środkową) warstwę i delikatnie rozprowadź szpatułką, aby zapewnić równomierne pokrycie (ale pracuj ostrożnie, ponieważ ciepła czekolada zacznie szybko się osadzać, gdy uderzy w schłodzoną warstwę poniżej, a jeśli będziesz zbyt silny, rozerwiesz delikatną warstwę kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Natychmiast po dodaniu polewy z białej czekolady udekoruj dodatkowymi pokruszonymi ciasteczkami. Ocena bary, aby krojenie je łatwiej raz zestawy czekolady. Schłodzić przez 30 minut lub aż polewa jest ustawiona przed cięciem na paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn