Piernik Jack-O ' - Lampiony

Piernik Jack-O ' - Lampiony
Piernik Jack-O' - lampiony może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sody oczyszczonej, sok z cytryny, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Piernik Jack-O ' - Lampiony, Popcorn Jack-o ' - lampiony, oraz Sweet Jack-o ' - lampiony.

Instrukcje

1
Ubić razem skracanie, cukry i jajko, aż będzie puszyste. Wymieszać melasę. Mąkę, przyprawy, sodę oczyszczoną i sól przesiać i zmiksować z cukrem. Owinąć ciasto w folię i schłodzić przez 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Gdy jest gotowy do pieczenia, Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Jest to kruche ciasto, więc pracuj szybko, aby zwinąć ciasto o grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni i wyciąć kształty dyni za pomocą foremki do ciastek z dyni lub odręcznie za pomocą małego noża. Jeśli obcinasz dynie odręcznie, nie rób łodygi zbyt cienkiej, bo pęknie po upieczeniu. Użyj szpatułki, aby unieść dynie na lekko nasmarowane blachy do pieczenia i piec przez około 10 minut. Nie przesadzaj. Schłodzić całkowicie na stojakach z drutu przed dekorowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Aby udekorować dynie, odstawić 1/3 szklanki Królewskiego lukru i pokolorować na Zielono. Kolor pozostałego lukru pomarańczowy poprzez mieszanie w czerwony i żółty barwnik spożywczy. (Zacznij od 5 kropli czerwieni i 6 kropli żółci i dodaj więcej zabarwienia w zależności od potrzeb, aby kolor był bardziej intensywny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
4
Rozłóż pomarańczowy lukier na dyni, unikając łodygi. Pozostaw do Ustawienia, a następnie użyj wykałaczki, aby wytrzeć zielony lukier na łodydze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Możesz nacisnąć na candy corn lub chocolate chips, aby twarz Na każdej dyni, lub można rur twarz z roztopioną czekoladą za pomocą następującej metody. Roztopić 1/2 szklanki czekoladowych chipsów w kuchence mikrofalowej w żaroodpornej misce przez 1 minutę. Wióry mogą wyglądać niem, ale wymieszać je łyżką, aby sprawdzić, czy rzeczywiście zmiękły przed włożeniem ich na kolejną minutę, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Candy CornCandy Corn
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Łyżka roztopionej czekolady do torby na zamek błyskawiczny. Uszczelnij worek, wypychając powietrze. Użyj wykałaczki, aby zrobić bardzo małą dziurkę w jednym rogu torby, aby uwolnić cienki strumień czekolady. Rura oczy i nosy i postrzępione uśmiechy zgodnie z życzeniem. Pozwól czekoladzie ustawić przed ułożeniem ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
7
Ubij białko jaja i sok z cytryny, ubijając mikserem lub mikserem na stojąco. Ze średnią prędkością, ubijaj cukier cukierniczy, trochę na raz, aż mieszanina będzie gęsta, ale wciąż wystarczająco płynna, aby pokonać. Następnie ubijaj wysoko, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca, około 3 minut. Przykryj powierzchnię folią, czekając na jej użycie. Royal icing po nałożeniu na ciastko uzyska mocne, błyszczące wykończenie. Lukier można przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn