Piernik Jack-O ' - Lampiony
Piernik Jack-O' - lampiony może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sody oczyszczonej, sok z cytryny, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Piernik Jack-O ' - Lampiony, Popcorn Jack-o ' - lampiony, oraz Sweet Jack-o ' - lampiony.
Instrukcje
Ubić razem skracanie, cukry i jajko, aż będzie puszyste. Wymieszać melasę. Mąkę, przyprawy, sodę oczyszczoną i sól przesiać i zmiksować z cukrem. Owinąć ciasto w folię i schłodzić przez 3-4 godziny.
Gdy jest gotowy do pieczenia, Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Jest to kruche ciasto, więc pracuj szybko, aby zwinąć ciasto o grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni i wyciąć kształty dyni za pomocą foremki do ciastek z dyni lub odręcznie za pomocą małego noża. Jeśli obcinasz dynie odręcznie, nie rób łodygi zbyt cienkiej, bo pęknie po upieczeniu. Użyj szpatułki, aby unieść dynie na lekko nasmarowane blachy do pieczenia i piec przez około 10 minut. Nie przesadzaj. Schłodzić całkowicie na stojakach z drutu przed dekorowaniem.
Aby udekorować dynie, odstawić 1/3 szklanki Królewskiego lukru i pokolorować na Zielono. Kolor pozostałego lukru pomarańczowy poprzez mieszanie w czerwony i żółty barwnik spożywczy. (Zacznij od 5 kropli czerwieni i 6 kropli żółci i dodaj więcej zabarwienia w zależności od potrzeb, aby kolor był bardziej intensywny.)
Rozłóż pomarańczowy lukier na dyni, unikając łodygi. Pozostaw do Ustawienia, a następnie użyj wykałaczki, aby wytrzeć zielony lukier na łodydze.
Możesz nacisnąć na candy corn lub chocolate chips, aby twarz Na każdej dyni, lub można rur twarz z roztopioną czekoladą za pomocą następującej metody. Roztopić 1/2 szklanki czekoladowych chipsów w kuchence mikrofalowej w żaroodpornej misce przez 1 minutę. Wióry mogą wyglądać niem, ale wymieszać je łyżką, aby sprawdzić, czy rzeczywiście zmiękły przed włożeniem ich na kolejną minutę, jeśli to konieczne.
Łyżka roztopionej czekolady do torby na zamek błyskawiczny. Uszczelnij worek, wypychając powietrze. Użyj wykałaczki, aby zrobić bardzo małą dziurkę w jednym rogu torby, aby uwolnić cienki strumień czekolady. Rura oczy i nosy i postrzępione uśmiechy zgodnie z życzeniem. Pozwól czekoladzie ustawić przed ułożeniem ciastek.
Ubij białko jaja i sok z cytryny, ubijając mikserem lub mikserem na stojąco. Ze średnią prędkością, ubijaj cukier cukierniczy, trochę na raz, aż mieszanina będzie gęsta, ale wciąż wystarczająco płynna, aby pokonać. Następnie ubijaj wysoko, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca, około 3 minut. Przykryj powierzchnię folią, czekając na jej użycie. Royal icing po nałożeniu na ciastko uzyska mocne, błyszczące wykończenie. Lukier można przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce do tygodnia.