Piernik Gruszka Drobiazg

Piernik Gruszka Drobiazg
Piernik Gruszka drobiazg jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka imbiru, imbiru, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piernik Gruszka Drobiazg, Piernikowy Drobiazg, oraz Piernikowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić piernik: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło 8 na 8 cali. patelnia do pieczenia. W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, 1 łyżeczkę mielonego imbiru, goździki i 1/2 łyżeczki soli. W dużej misce ubij 3/4 szklanki cukru granulowanego z 1 jajkiem, aż będzie gęsty i blady.Wymieszać z musem jabłkowym, melasą, 1 łyżką świeżego imbiru, olejem i 1/4 szklanki gorącej wody. Wymieszać z mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
świeży Imbirświeży Imbir
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać do patelni i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odstawić na 5 minut; skręcić na stojaku i ostudzić.
5
Pokroić na 1-in. kostki.Gotować gruszki: rozpuścić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać gruszki. Gotować, mieszając, do miękkości, 7 protokół.Wymieszać z brązowym cukrem, 1/2 łyżeczki mielonego imbiru i 1/4 łyżeczki soli.Zrobić budyń: na patelni na średnim ogniu, ubić pół na pół, 3 jajka, 1/2 szklanki cukru granulowanego, skrobi kukurydzianej i 1/4 łyżeczki soli, aż zgęstnieje, 10 minut. Zdjąć ciepło; wymieszać wanilią i 2 łyżkami masła.Ubij śmietanę: w dużej misce ubij śmietanę, cukier puder i pozostałą 1/2 łyżeczki świeżego imbiru, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
świeży Imbirświeży Imbir
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Złóż drobiazg: umieść połowę kostek piernika w naczyniu drobiazgowym lub szklanej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posypać połową brandy. Połówkę gruszek łyżka i płyn na piernik.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
9
Połowę kremu zalać gruszkami. Na wierzch polać bitą śmietaną i połową skrystalizowanego imbiru. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
10
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn