Pieprzowy Boczek Hash Brown Pie
Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 17g białka, oraz 45 g tłuszczu. Jeśli 1,78 zł za porcję spada w budżecie, Peppered Bacon Hash Brown Pie może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, masło, wymieszaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boczek i Hash brązowy, Boczek i Hash Brown Bake Egg, oraz Szpinak I Boczek Hash Brązowy Quiche.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. patelnia 15x10 cali z folią; w patelni umieścić stojak chłodzący drut. W małej misce, wymieszać brązowy cukier i pieprz.
Posypać 1 stroną każdego plasterka boczku, mocno naciskając.
Piec 18 do 20 minut lub do chrupkości.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. Spray 9 1/2-calowy szklany talerz z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. W misce, umieścić Bisquick mix; pokroić w maśle, za pomocą blendera ciasto, aż kruche.
Dodać wodę; energicznie mieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick, naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie płyty ciasta, tworząc krawędź na krawędzi płyty. Pokruszyć 8 plastrów boczku.
Posypać pokruszony boczek, ziemniaki, ser i cebulę w skorupie. W misce ubić pół na pół, jajka i sól trzepaczką do wymieszania.
Piec 50 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Pozostałe 4 plastry boczku pokroić na pół. Wierzch każdego klina z boczkiem i pomidorami.