Pieprzowy Boczek Hash Brown Pie

Pieprzowy Boczek Hash Brown Pie
Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 17g białka, oraz 45 g tłuszczu. Jeśli 1,78 zł za porcję spada w budżecie, Peppered Bacon Hash Brown Pie może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, masło, wymieszaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boczek i Hash brązowy, Boczek i Hash Brown Bake Egg, oraz Szpinak I Boczek Hash Brązowy Quiche.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. patelnia 15x10 cali z folią; w patelni umieścić stojak chłodzący drut. W małej misce, wymieszać brązowy cukier i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Posypać 1 stroną każdego plasterka boczku, mocno naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
3
Umieść bekon na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
4
Piec 18 do 20 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. Spray 9 1/2-calowy szklany talerz z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. W misce, umieścić Bisquick mix; pokroić w maśle, za pomocą blendera ciasto, aż kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
6
Dodać wodę; energicznie mieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick, naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie płyty ciasta, tworząc krawędź na krawędzi płyty. Pokruszyć 8 plastrów boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
BoczekBoczek
CiastoCiasto
WodaWoda
7
Posypać pokruszony boczek, ziemniaki, ser i cebulę w skorupie. W misce ubić pół na pół, jajka i sól trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
ZiemniakZiemniak
SerSer
CebulaCebula
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Składniki zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piec 50 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
10
Odstawić na 10 minut.
11
Pokroić na 8 klinów.
12
Pozostałe 4 plastry boczku pokroić na pół. Wierzch każdego klina z boczkiem i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn