Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym

Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym
Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym czosnkiem - masło ziołowe jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 50g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, oregano, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, Czosnek I Zioła Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
W misce wymieszaj pieprz, sól, brązowy cukier, sos sojowy, ocet i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek. 2 łyżeczki pasty Rub na każdym steku. Owinąć steki pojedynczo w plastik i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tymczasem na dwuwarstwowym placu folii aluminiowej wrzucić czosnek z ziołami; skropić pozostałą 1 łyżkę oleju na wierzchu. Złóż folię, aby zamknąć czosnek i przenieść do blachy do pieczenia. Piecz przez 45 minut, aż czosnek będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Gdy czosnek jest chłodny, wycisnąć goździki ze skórek do miski; dodać zioła. Za pomocą widelca rozgnieść czosnek z ziołami i masłem. Łyżka masło czosnkowe na arkuszu folii, roll do dziennika i przechowywać w lodówce aż firmy, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zbuduj bardzo gorący ogień z jednej strony grilla węglowego lub zapal grill gazowy. Rozpakuj każdy stek i grilluj na dużym ogniu przez około 7 minut, obracając raz, na rzadkie mięso. W przypadku średnio rzadkich steków przełożyć na chłodną stronę grilla, zamknąć pokrywkę i gotować przez 4 minuty dłużej, obracając je raz w połowie. Top steki z masłem czosnkowo-ziołowym i odstawić na 5 minut, a następnie służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn