Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym

Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym czosnkiem - masło ziołowe jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 50g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, oregano, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, Czosnek I Zioła Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym.
Instrukcje
W misce wymieszaj pieprz, sól, brązowy cukier, sos sojowy, ocet i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek. 2 łyżeczki pasty Rub na każdym steku. Owinąć steki pojedynczo w plastik i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Tymczasem na dwuwarstwowym placu folii aluminiowej wrzucić czosnek z ziołami; skropić pozostałą 1 łyżkę oleju na wierzchu. Złóż folię, aby zamknąć czosnek i przenieść do blachy do pieczenia. Piecz przez 45 minut, aż czosnek będzie bardzo miękki.
Gdy czosnek jest chłodny, wycisnąć goździki ze skórek do miski; dodać zioła. Za pomocą widelca rozgnieść czosnek z ziołami i masłem. Łyżka masło czosnkowe na arkuszu folii, roll do dziennika i przechowywać w lodówce aż firmy, 30 protokół.
Zbuduj bardzo gorący ogień z jednej strony grilla węglowego lub zapal grill gazowy. Rozpakuj każdy stek i grilluj na dużym ogniu przez około 7 minut, obracając raz, na rzadkie mięso. W przypadku średnio rzadkich steków przełożyć na chłodną stronę grilla, zamknąć pokrywkę i gotować przez 4 minuty dłużej, obracając je raz w połowie. Top steki z masłem czosnkowo-ziołowym i odstawić na 5 minut, a następnie służyć.