Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym

Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym
Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym czosnkiem - masło ziołowe jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 50g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, oregano, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, Czosnek I Zioła Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W misce wymieszaj pieprz, sól, brązowy cukier, sos sojowy, ocet i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek. 2 łyżeczki pasty Rub na każdym steku. Owinąć steki pojedynczo w plastik i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Tymczasem na dwuwarstwowym placu folii aluminiowej wrzucić czosnek z ziołami; skropić pozostałą 1 łyżkę oleju na wierzchu. Złóż folię, aby zamknąć czosnek i przenieść do blachy do pieczenia. Piecz przez 45 minut, aż czosnek będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Gdy czosnek jest chłodny, wycisnąć goździki ze skórek do miski; dodać zioła. Za pomocą widelca rozgnieść czosnek z ziołami i masłem. Łyżka masło czosnkowe na arkuszu folii, roll do dziennika i przechowywać w lodówce aż firmy, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zbuduj bardzo gorący ogień z jednej strony grilla węglowego lub zapal grill gazowy. Rozpakuj każdy stek i grilluj na dużym ogniu przez około 7 minut, obracając raz, na rzadkie mięso. W przypadku średnio rzadkich steków przełożyć na chłodną stronę grilla, zamknąć pokrywkę i gotować przez 4 minuty dłużej, obracając je raz w połowie. Top steki z masłem czosnkowo-ziołowym i odstawić na 5 minut, a następnie służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn