Pieprzna pieczona cebula z szałwią i Gruyère
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieprzową pieczoną cebulę z szałwią i Gruyère spróbować. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieprzowa Czerwona Cebula, Steki z Pieprzną cebulą, oraz Peppery wołowe kebaby z duszoną perłową cebulą.
Instrukcje
Ułóż cebulę, pokrój boki w górę, w jednej warstwie w płytkim naczyniu do pieczenia 2-ćwiartkowym pokrytym natryskiem do gotowania.
Cebulę posmarować olejem, posypać pieprzem i solą.
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut.
Dodaj bulion i sos sojowy; Piec 1 godzinę, fastrygowanie co 15 minut.
Cebulę równomiernie posypać szałwią i serem.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż ser topi.