Pieczony Łosoś Ze Śmietaną Koperkową
Pieczony łosoś z kremem koperkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 113 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.56 za porcję. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku w proszku, krem o obniżonej zawartości tłuszczu, chwast kopru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez readyseteat.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony Łosoś Ze Śmietaną Koperkową Dla Dwojga, Łosoś Pieczony W Śmietanie Ze Słodką Zatoką, Tymiankiem I Koperkiem, oraz Łosoś pieczony w śmietanie ze słodką Zatoką, tymiankiem i koperkiem; Kuchnia odżywiona i Gratis.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj wyłożoną folią blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Umieścić zamrożone filety, od strony skóry w dół, na blasze do pieczenia.
Piec 20 do 24 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem (145F).
W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki w małej miseczce.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.