Pieczony łosoś z Peperonatą i syropem balsamicznym
Pieczony łosoś z Peperonatanem i syropem balsamicznym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, paprykę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sycylijskie pieczone warzywa z syropem balsamicznym, Pieczona brukselka z Pancettanem i syropem balsamicznym, oraz crostini z kozim serem, wolno pieczonymi pomidorami i syropem balsamicznym.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.