Pieczony Łosoś Z Czerwonej Papryki Ze Szpinakiem
Pieczony łosoś z czerwonej papryki ze szpinakiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 61 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pacific foods pieczony pieprz i zupa pomidorowa, celtycka sól morska, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniego rondla wlać pieczoną czerwoną paprykę i zupę pomidorową
Zmniejszyć na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu przez 10-20 minut, aż zgęstnieje i pozostaje tylko 1 filiżanka
Włączyć piekarnik do 500 pozostawić skórę na rybach; spłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym
Umieść skórę ryb bokiem w dół na metalowej blasze do pieczenia
Filety obficie natrzeć oliwą z oliwek, następnie posypać solą
Gdy temperatura piekarnika osiągnie 500, zmniejsz do 275, a następnie natychmiast umieść arkusz z łososiem na najniższym stojaku
Pieczony łosoś 8 do 13 minut; 2 do 3 minut przed łososia jest zrobione dodać cały szpinak do blachy do pieczenia w piekarniku, aby więdną
Po zakończeniu łosoś / szpinak, umieścić filiżankę sosu pomidorowego z czerwonej papryki na środku każdego talerza
Łososia ułożyć na wierzchu sosu, następnie rozprowadzić szpinak wokół łososia i sosu
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.