Pieczony W Piecu Mostek Fiesta

Pieczony w piecu mostek Fiesta jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 839 kalorii, 53g białka, oraz 42g tłuszczu. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, octu jabłkowego, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Texas Pieczony Mostek Wołowy, Texas Pieczony Mostek Wołowy, oraz Fiesta Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować chiles na patelni na dużym ogniu 5 minut lub aż pachnące, obracając często.
Usuń łodygi i nasiona z chiles.
Umieścić chiles w dużej misce; dodać 4 szklanki wrzącej wody, i odstawić 20 protokół.
Proces chiles, ocet, dalej 8 składników, i 3/4 łyżeczki. sól w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Posypać pieprzem i pozostałe 2 1/4 łyżeczki. sól na mostku.
Umieść mostek w bardzo dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym lub dużym płytkim naczyniu.
Wlać mieszaninę chile na mostek; rub mostek z mieszaniną chile. Uszczelnić lub przykryć i schłodzić od 2 do 24 godzin.
Usuń mostek z marynaty, odrzucając marynatę. Owiń mostek folią aluminiową o dużej wytrzymałości i umieść w patelni z galaretką.
Piec 3 godziny lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 195 i mostek jest bardzo delikatny.
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut.
Mostek pokroić na cienkie plasterki. Wyciśnij sok z limonek na mostku przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: guajillo chiles i Meksykańskie oregano można znaleźć w alejce przypraw w specjalistycznych sklepach spożywczych lub na meksykańskich rynkach.
* Suszone oregano można zastąpić meksykańskim oregano.