Pieczony SOS Poblano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj pieczonego sosu Poblano. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Mieszanka soli i świeżo mielonego pieprzu, odtłuszczonego bulionu z kurczaka, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), Pieczone Poblano i pieczona Salsa czosnkowa, oraz Pieczony Hummus Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odtłuszczone tłuszcze z kapieli z patelni. Odmierz krople i w razie potrzeby dodaj bulion z kurczaka, aby uzyskać 2 szklanki płynu.
W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodać chiles i mieszać przez 1 minutę. Włączyć ciepło do średnio-niskie i ubić w mące, aż dobrze połączone.
Ubijając mieszaninę chile stale, powoli wlać kapiącą mieszaninę na patelnię.
Ubijać, aż sos się zagotuje i zgęstnieje, 6 do 8 minut. Jeśli sos jest grubszy niż pożądany, dodaj trochę więcej bulionu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wlać do sosu, podawać na gorąco.