Pieczony SOS Paprykowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj pieczonego sosu Paprykowego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 71 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, majonez rzepakowy, paprykę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s, Pieczony sos z czerwonej papryki i bazylii, oraz Kurczak Cannelloni z pieczonym sosem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieść 1 połowę pieprzu, skórkę do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia( rezerwa pozostała połowa); spłaszczyć ręką. Broil 8 minut lub do poczernienia. Owiń paprykę w folię; odstawić 5 minut. Obrać i drobno posiekać.
Dodaj 2 łyżki posiekanej papryki i mielonego szczypiorku do majonezu rzepakowego; mieszaj do wymieszania.