Pieczony pomidor Brandywine, koper włoski i krewetki z fetą

Pieczony pomidor Brandywine, koper włoski i krewetki z fetą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, krewetki, pomidory brandywine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone krewetki pomidorowo-Feta, Brandywine pomidor i arbuz Granita z syropem z agawy i mięty, oraz Krewetki z koprem, koperkiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz koper włoski i paprykę na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Mieszankę warzywną skropić 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, posypać 1/4 łyżeczki soli. Wrzuć do płaszcza. Broil 10 minut.
Dodaj pomidory na patelnię; wrzuć delikatnie. Broil 10 minut.
Połączyć pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju, czosnek, i krewetki w misce; wrzucić do herbu.
Dodaj mieszaninę krewetek do patelni. Broil dodatkowe 6 minut lub aż krewetki są zrobione i warzywa są zwęglone i przetargu.
Przenieś mieszankę krewetek do dużej miski.
Dodać pozostałą 1/4 łyżeczki soli; wrzucić delikatnie.
Wine note: to orzeźwiające danie letnie jest o snap tarta i pikantne składniki (pomidory, feta, i krewetki) w zestawieniu z ziołowych smaków (bazylia i koper włoski). Spróbuj z żywym ziołowym sauvignon blanc z Sancerre, w Dolinie Loary we Francji. Vincent Delaporte Sancerre 2006 jest o $ Karen MacNeil