Pieczony plamiak z musztardowymi okruchami wymaga z grubsza 42 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 30 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sól i pieprz, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczony Pikantny Musztardowy Plamiak, Pieczony Dorsz Z Okruszkami Musztardy, oraz Schab jagnięcy z okruszkami musztardy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°/200C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać 3 łyżki roztopionego masła do naczynia do pieczenia na tyle dużego, aby filety rybne utrzymać w jednej warstwie.
Plamiak w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.