Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek
Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 412 kalorii, 32G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki oregano, filety z labraksa, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Okoń morski z salsą pomidorową i czarną oliwką, Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem, oraz Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem.
Instrukcje
1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Mięso Mielone
Sól
2
Przełożyć do miski i ubić w pastie anchois, occie i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
Ocet
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij w oleju. Wrzucić z pozostałymi składnikami sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, podczas gdy ryba piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku. Olej 1 1/2-do 2-quart gratin lub inne płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Miąższ ryby natrzeć 2 łyżeczkami oleju (całość) i doprawić 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu (całość). Podzielić plastry cebuli i gałązki oregano na 2 porcje i kanapki każdej porcji między 2 filety, boki skóry na zewnątrz. Związać sznurkiem kuchennym w poprzek w odstępach 2-calowych i przenieść do naczynia do pieczenia. Skórkę na wierzchu w kilku miejscach ostrym nożem i skropić pozostałymi 4 łyżeczkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pieprz
Cebula
Ryby
Sól
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Patelnia Do Pieczenia
Nóż
3
Pieczone ryby aż tylko gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
4
Odciąć Sznurek i przeciąć filety na pół w poprzek.
5
Podawać z sałatką.
6
Uwaga kucharzy: sałatkę można przygotować 6 godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.