Pieczony kurczak, Rzymska i pomidorowa Bruschetta

Pieczony kurczak, Rzymska i pomidorowa Bruschetta
Przepis Pieczony kurczak, Rzymska, i pomidor Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 697 kalorii, 43g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś centrum z okrągłego bochenka chleba, pomidora śliwkowego, rzymskiego i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Sałatka Rzymska z sosem rozmarynowym Cezar, Grillowany kurczak i pomidor bazylia Bruschetta Pizza, oraz Rollatini z kurczaka z suszonymi pomidorami Bruschetta, Mozzarellanem i szpinakiem.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Posmaruj obie strony chleba olejem, a następnie połóż chleb na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
W małej miseczce wymieszać majonez, musztardę, ser i skórkę, a następnie zalać kotlet z około 2 łyżkami sosu, zachowując pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść kurczaka do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Boki pomidora pokroić olejem i doprawić solą i pieprzem, a następnie posypać herbes de Provence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
W misce wrzucić 1 łyżkę oleju, sok z cytryny i 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Broil 3 do 4 cali od ciepła, aż chleb jest złotobrązowy, o 2 protokół. Włącz chleb i kontynuować pieczenie, aż zbrązowieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
10
Usuń tosty z brojlerów i kontynuować pieczenie, aż romaine zwiędnie i dobrze rumiane w miejscach, kurczak jest po prostu gotowane przez, i pomidor jest lekko rumiane, 1 do 4 minut Więcej (Usuń romaine, kurczak, i pomidor jak zrobić).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
11
Przetrzyj tosty z pokrojoną stroną czosnku (Rezerwuj inny 1/2 goździka na inne użycie). Top tost czosnkowy z kurczakiem, sałatą i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
12
Podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia47
Magazyn