Pieczony kurczak Jana Birnbauma na Letnich zielonych z kukurydzą

Pieczony kurczak Jana Birnbauma na Letnich zielonych z kukurydzą
Pieczony kurczak Jana Birnbauma Na Letniej zieleni z kukurydzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1823 kalorii, 93g białka, oraz 135 g tłuszczu każdy. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, ocet szampański i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Letnie warzywa i zioła z prażonymi burakami i orzechami laskowymi, Prażona kukurydza Tabouli i Oda do letniej kukurydzy, oraz Sałatka z pieczoną kukurydzą i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby marynata, połączyć octy, sok z cytryny, czosnek, szalotka, i estragon. Powoli ubijamy oliwę z oliwek i tłuszcz z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Dodać sól i pieprz do smaku. Kurczak płaszcz wewnątrz i na zewnątrz z 1 szklanką marynaty i przechowywać w lodówce, przykryte, na noc. Pozostałą marynatę należy zarezerwować na vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Wyjąć kurczaka z marynaty i wyrzucić marynatę. Doprawić kurczaka wewnątrz i na zewnątrz 1 1/2 łyżki mieszanki przyprawowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Składniki farszu wymieszać i wepchnąć do kurczaka. Kurczaka dusić i smażyć przez 40 minut. Wyłącz piekarnik i pozwól ptakowi gotować w piekarniku jeszcze przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Mąkę ryżową doprawić solą, pieprzem i 1 łyżką mieszanki przypraw. Ostrygi wrzucić do mąki i wytrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Rozgrzać olej w płytkiej patelni saute. Ostrygi brąz w tłuszczu, około 1 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Odcedzić na papierowych ręcznikach i natychmiast doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
9
Umieścić masło na małej patelni na średnim ogniu i podsmażyć kukurydzę przez około 5 protokół. Wyłączyć ogień i dodać paprykę piquillo, zielona cebula, pietruszka i zastrzeżone marynaty, aby vinaigrette. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wrzucić zieleninę z kilkoma łyżkami vinaigrette. Na wierzchu zieleninę z kurczakiem, ostrygami i pozostałym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
ZieloniZieloni
11
Serwuj i ciesz się.
12
Mieszanka przypraw mieszanka składników. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją

Składniki

2Średnia żółta cebula, posiekanapiersi z kurczaka z rożnapiersi z kurczaka z rożna2Spód: okruszki z herbatników grahamroztopiony tłuszcz z boczkuroztopiony tłuszcz z boczku2Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2liście laurowe, łamaneliście laurowe, łamane20cały czarny pieprzcały czarny pieprz1porcja startego parmezanu3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala2Spód: okruszki z herbatników grahamOcet szampańskiOcet szampański2kilogramymały bakłażan, obrany i pokrojony w kostkęmały bakłażan, obrany i pokrojony w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziarna kukurydzyziarna kukurydzy2warzywo (np. szpinak)musztarda suchamusztarda sucha1Głowaczosnek obrany i zmiażdżonyczosnek obrany i zmiażdżony1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony4zielona cebula, tylko zielona część, posiekanazielona cebula, tylko zielona część, posiekana3warzywo (np. szpinak)kolendra mielonakolendra mielona3warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1cytryna, pokrojona w ósemkicytryna, pokrojona w ósemki2Spód: okruszki z herbatników grahamkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone2Spód: okruszki z herbatników grahamdo przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa1szczyptaDuża świeżo zmielona gałka muszkatołowaDuża świeżo zmielona gałka muszkatołowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1( bakłażany)cebula pokrojona na trzy częścicebula pokrojona na trzy części2warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane liście pietruszkiposiekane liście pietruszki10Spód: okruszki z herbatników grahamolej rzepakowy lub arachidowyolej rzepakowy lub arachidowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowa (mąka uniwersalna może być zastąpiona)mąka ryżowa (mąka uniwersalna może być zastąpiona)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekonserwowa papryka piquillo lub pieczona czerwona papryka, pokrojona w kostkękonserwowa papryka piquillo lub pieczona czerwona papryka, pokrojona w kostkę2gałązkibezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1łyżka czerwony ocet winnyszalotka mielonaszalotka mielona12smallsostrygi świeże łuskaneostrygi świeże łuskane1pęczkiestragon, liście drobno posiekaneestragon, liście drobno posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn