Pieczony kozi ser z skórką z orzechów laskowych i cebulą balsamiczną
Przepis pieczony ser kozi z skórką z orzechów laskowych i cebulą balsamiczną można zrobić w około 55 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Ta przystawka ma 227 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz miód o łagodnym smaku, liście cykorii, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 89 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pizza z kozim serem z karmelizowaną cebulą, małymi zieleniami i redukcją balsamiczną, Steki zapiekane na patelni z czerwoną cebulą balsamiczną i pieczonym czosnkiem i masłem z koziego sera Borcini, oraz Balsamiczny-Truskawkowy Pieczony Dip Z Kozim Serem.
Instrukcje
Pół kozie sery pokroić poziomo i wymieszać orzechy z okruchami. Ser w jajku, a następnie mieszaninę orzechów. Zaznacz pokrojoną stronę sera dużym kawałkiem orzechów, aby pokazać, która strona powinna być.
W przypadku cebuli rozgrzej olej na patelni nieprzywierającej, a następnie dodaj cebulę. Dobrze wymieszać i gotować przez 10 minut, aż zmięknie i zacznie się złocić. Wlać ocet balsamiczny i miód, doprawić i wymieszać na ogniu do syropu. W przypadku zamrażania, otwórz-zamrozić sery do uzyskania stałej masy, a następnie owinąć pojedynczo folią spożywczą i folią. Po wystygnięciu cebulę włożyć do zamrażalnika. Aby rozmrozić, rozmrozić cebulę i delikatnie ogrzać na patelni.
Aby gotować i podawać, Rozgrzej piekarnik do 200C / 180C wentylator / Gaz
Umieść ser na blasze pergaminu do pieczenia na blasze i piecz przez 20 minut. Jeśli pieczenie z zamrożonych, dodać kolejne 5 min.
Ułóż liście sałaty na talerzach i łyżkę cebuli na wierzchu.
Dodać kozi ser, skropić sokiem z cebuli i podawać natychmiast.