Pieczony kozi ser z skórką z orzechów laskowych i cebulą balsamiczną

Pieczony kozi ser z skórką z orzechów laskowych i cebulą balsamiczną
Przepis pieczony ser kozi z skórką z orzechów laskowych i cebulą balsamiczną można zrobić w około 55 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Ta przystawka ma 227 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz miód o łagodnym smaku, liście cykorii, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 89 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pizza z kozim serem z karmelizowaną cebulą, małymi zieleniami i redukcją balsamiczną, Steki zapiekane na patelni z czerwoną cebulą balsamiczną i pieczonym czosnkiem i masłem z koziego sera Borcini, oraz Balsamiczny-Truskawkowy Pieczony Dip Z Kozim Serem.

Instrukcje

1
Pół kozie sery pokroić poziomo i wymieszać orzechy z okruchami. Ser w jajku, a następnie mieszaninę orzechów. Zaznacz pokrojoną stronę sera dużym kawałkiem orzechów, aby pokazać, która strona powinna być.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
W przypadku cebuli rozgrzej olej na patelni nieprzywierającej, a następnie dodaj cebulę. Dobrze wymieszać i gotować przez 10 minut, aż zmięknie i zacznie się złocić. Wlać ocet balsamiczny i miód, doprawić i wymieszać na ogniu do syropu. W przypadku zamrażania, otwórz-zamrozić sery do uzyskania stałej masy, a następnie owinąć pojedynczo folią spożywczą i folią. Po wystygnięciu cebulę włożyć do zamrażalnika. Aby rozmrozić, rozmrozić cebulę i delikatnie ogrzać na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Aby gotować i podawać, Rozgrzej piekarnik do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Umieść ser na blasze pergaminu do pieczenia na blasze i piecz przez 20 minut. Jeśli pieczenie z zamrożonych, dodać kolejne 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ułóż liście sałaty na talerzach i łyżkę cebuli na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać kozi ser, skropić sokiem z cebuli i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn