Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami

Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami
Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 649 fanów. Przejdź do sklepu i odebrać olej rzepakowy, bazylia, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fettuccine z trzy ziołowym Pesto, czarnym jarmużem i boczniakami, Makaron z trzy ziołowym Pesto, oraz Makaron z ziołowo-migdałowym Pesto.

Instrukcje

1
Włożyć kasztany do robota kuchennego i pulsować, aż mniej więcej posiekane. Wrzucamy zioła, parmezan i czosnek, następnie ponownie pulsujemy, aż posiekamy (niezbyt drobno).
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wlać olej rzepakowy, wymieszać i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
3
Makaron ugotować w dużej ilości wrzącej osolonej wody, zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie rozgrzać oliwę na dużej patelni i smażyć grzyby z odrobiną przypraw przez 6-8 minut, aż staną się miękkie i zaczną brązowieć. Gdy makaron jest ugotowany, odcedzić go, powrócić na patelnię, a następnie wymieszać z pesto i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Goya SazonGoya Sazon
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podawać z dodatkowym parmezanem na wierzchu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn