Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami

Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami
Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 649 fanów. Przejdź do sklepu i odebrać olej rzepakowy, bazylia, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fettuccine z trzy ziołowym Pesto, czarnym jarmużem i boczniakami, Makaron z trzy ziołowym Pesto, oraz Makaron z ziołowo-migdałowym Pesto.

Instrukcje

1
Włożyć kasztany do robota kuchennego i pulsować, aż mniej więcej posiekane. Wrzucamy zioła, parmezan i czosnek, następnie ponownie pulsujemy, aż posiekamy (niezbyt drobno).
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wlać olej rzepakowy, wymieszać i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
3
Makaron ugotować w dużej ilości wrzącej osolonej wody, zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie rozgrzać oliwę na dużej patelni i smażyć grzyby z odrobiną przypraw przez 6-8 minut, aż staną się miękkie i zaczną brązowieć. Gdy makaron jest ugotowany, odcedzić go, powrócić na patelnię, a następnie wymieszać z pesto i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Podawać z dodatkowym parmezanem na wierzchu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn