Pieczony kalafior z kaparami i Chile

Pieczony kalafior z kaparami i Chile
Pieczony kalafior z kaparami i Chile może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 259 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Fresno chile, kapary, kalafior, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Pieczony Kalafior Z Kaparami, Pieczony kalafior z kaparami i parmezanem, oraz Dijon Pieczony Kalafior Z Kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Rdzeń kalafior i pokroić w różyczki. Wrzucić różyczki, 3 łyżki oliwy z oliwek, sól i pieprz na blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Gotować kapary i chile w pozostałych 2 łyżki oliwy z oliwek na gorącej patelni przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę. Wymieszać z masłem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać kalafior i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
5
W porcji: kalorie 249; tłuszcz całkowity 24 gramy; tłuszcz nasycony: 6 gramów; białko: 3 gramy; węglowodany całkowite: 8 gramów; cukier: 3 gramy; błonnik: 3 gramy; Cholesterol 15 miligramów; sód 293 miligramów
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn