Pieczony Indyk Na Gorąco

Pieczony indyk na wysokim ogniu wymaga mniej więcej 3 godziny i 40 minut od początku do końca. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 363 kalorie, 56g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka pieprzu, soli, indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Beat the Heat pieczeń wieprzowa, Pieczeń Z Indyka Na Słodko, oraz Piled-Wysokie Kanapki Z Indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji; piekarnik rozgrzać do 232°. Fold skrzydła w poprzek tyłu indyka tak wskazówki dotykają. Obie ubytki pocierać lekko solą i pieprzem. Nogi pod pasem skóry na ogonie, lub związać razem z ciężkim sznurkiem, a następnie związać z ogonem.
Na półce w płytkiej patelni do pieczenia umieścić pierś indyka bokiem do góry. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części uda i nie dotykała kości. (Nie dodawać wody ani przykryć indyka.) Jeśli to możliwe, umieścić indyka w piekarniku z nogami do tyłu piekarnika tak, że są one w najgorętszej części piekarnika.
Pieczenie odkryte 2 godziny 45 minut do 3 godzin 15 minut, uważnie obserwując. Po pieczeniu około 1 godziny 30 minut, nosząc rękawice kuchenne, które pokrywają ręce i nadgarstki, połóż namiot folii luźno nad indykiem, gdy zacznie się złocić.
Indyk odbywa się, gdy termometr odczytuje 74°, A Pałki perkusyjne poruszają się łatwo po podniesieniu lub skręceniu. Jeśli termometr do mięsa nie jest używany, Rozpocznij test na doneness po około 2 godzinach 15 minutach. Gdy indyk jest gotowy, umieścić na ciepłym talerzu i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Odstawić około 15 minut na najłatwiejsze rzeźbienie.