Pieczony Filet wołowy ze Stiltonem i chrupiącą szalotką
Pieczony Filet wołowy ze Stiltonem i chrupiącą szalotką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 656 kalorii, 39g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dekoracji: gałązka rozmarynu, rozmaryn, pieczona szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Wołowo-Kokosowa Z Chrupiącą Szalotką, Penne with griddled steak, Stilton & shallots, oraz Musujący Cydr Glazed Pieczony makaron z buraczkami z chrupiącą szalotką.
Instrukcje
Wołowinę Rub z 2 łyżkami oliwy z oliwek i 3 dodatkami.
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu. Filet przesmażyć 3 minuty z każdej strony lub aż dobrze zbrązowieje.
Filet ułożyć na blasze do pieczenia i piec w temperaturze 400 przez 30-35 minut lub do momentu włożenia mięsa do najgrubszej porcji 14
Umieścić na desce do krojenia; luźno przykryć filet folią.
Niech reszta 10 minut; plaster 1/2 cala grubości. Na wierzch polać Szczudłami i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z chrupiącą prażoną szalotką.
Dekorować, w razie potrzeby.