Pieczony dorsz z polewą Ritz Cracker

Pieczony dorsz z polewą Ritz Cracker
Pieczony dorsz z polewą Ritz Cracker to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety z dorsza, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać krakersy ritz można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 5538 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Moo ' s Chicken and Rice – to do kurczaka i ryżu zawiera dodatek okruchów Ritz cracker, Ciasto Ritz Cracker, oraz Zapiekanka Ritz Cracker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. niewielką patelnię do pieczenia lub garnek posmaruj masłem lub odrobiną oleju. Filety rybne opłukać zimną wodą, osuszyć. Użyj szczypiec z długim nosem, aby usunąć wszelkie kości z filetów. Jeśli chcesz, pokrój filety na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Filety ułożyć na dnie patelni, posypać solą.2 roztopić masło. Krakersy Ritz zmiażdżyć na misce; powinny wyglądać jak gruba bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
Krakersy Z MasłemKrakersy Z Masłem
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Roztopione masło wymieszać z bułką tartą. Zapakuj mieszaninę okruchów na górze i bokach filetów rybnych.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4
Umieścić w piekarniku i piec przez 20 minut, lub aż ryba płatki łatwo. (Cienkie filety mogą zająć mniej czasu, bardzo grube filety mogą trwać dłużej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Podawać rybę z cytryną i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn