Pieczony Dip Krabowy
Pieczony Dip krabowy to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Jeśli masz mięso krabowe, bitą śmietanę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem.
Instrukcje
Umieść mięso krabowe w średniej misce i płatki palcami. Wymieszać paprykę / paprykę, pietruszkę i szczypiorek. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie wymieszaj majonez, serek śmietankowy, sok z cytryny i ostry sos.
Przenieść do płytkiego naczynia do pieczenia 1-qt/1-L. W małej misce połącz Panko i skórkę z cytryny.
Umieść regał w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do temperatury 425 ° F/220 ° C / Gaz
Tuż przed pieczeniem, posypać mieszaninę panko na wierzchu i piec, aż panko jest toasty brązowy i dip jest bulgotanie na brzegach, o 12 protokół.
Dip, bez polewy panko, można przygotować, przykryć i schłodzić do 1 dnia wcześniej.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Polewę można przygotować do 8 godzin wcześniej i posypać tuż przed pieczeniem.
Kalorie 56; tłuszcz 4,2 g (sat 1,3 g, mono 0,4 g, Poli 0,1 g); białko 3 g; Węglowodany 2 g; błonnik 0 g; Chol 14 mg; żelazo 0,2 mg; Sód 121 mg; Calc 18 mg
Z "Skinny Dips" Diane Morgan. Copyright © 2010 by Diane Morgan; photographs copyright © 2010 by Sheri Giblin. Wydany przez Chronicle Books LLC.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.