Pieczony Dip Krabowy

Pieczony Dip Krabowy
Pieczony Dip krabowy to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Jeśli masz mięso krabowe, bitą śmietanę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem.

Instrukcje

1
Umieść mięso krabowe w średniej misce i płatki palcami. Wymieszać paprykę / paprykę, pietruszkę i szczypiorek. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie wymieszaj majonez, serek śmietankowy, sok z cytryny i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PaprykaPapryka
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Ostry SosOstry Sos
CrabmeatCrabmeat
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przenieść do płytkiego naczynia do pieczenia 1-qt/1-L. W małej misce połącz Panko i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść regał w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do temperatury 425 ° F/220 ° C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tuż przed pieczeniem, posypać mieszaninę panko na wierzchu i piec, aż panko jest toasty brązowy i dip jest bulgotanie na brzegach, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na gorąco.
1
Dip, bez polewy panko, można przygotować, przykryć i schłodzić do 1 dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
2
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Polewę można przygotować do 8 godzin wcześniej i posypać tuż przed pieczeniem.
3
Wielkość porcji: 2 łyżki
4
Kalorie 56; tłuszcz 4,2 g (sat 1,3 g, mono 0,4 g, Poli 0,1 g); białko 3 g; Węglowodany 2 g; błonnik 0 g; Chol 14 mg; żelazo 0,2 mg; Sód 121 mg; Calc 18 mg
5
Skinny Dips
6
Z "Skinny Dips" Diane Morgan. Copyright © 2010 by Diane Morgan; photographs copyright © 2010 by Sheri Giblin. Wydany przez Chronicle Books LLC.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn