Pieczony Dip krabowy to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Jeśli masz mięso krabowe, bitą śmietanę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem.
Instrukcje
1
Umieść mięso krabowe w średniej misce i płatki palcami. Wymieszać paprykę / paprykę, pietruszkę i szczypiorek. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie wymieszaj majonez, serek śmietankowy, sok z cytryny i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Papryka
Sok Z Cytryny
Majonez
Ostry Sos
Crabmeat
Pietruszka-nać
Szczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść do płytkiego naczynia do pieczenia 1-qt/1-L. W małej misce połącz Panko i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść regał w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do temperatury 425 ° F/220 ° C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Tuż przed pieczeniem, posypać mieszaninę panko na wierzchu i piec, aż panko jest toasty brązowy i dip jest bulgotanie na brzegach, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Podawać na gorąco.
1
Dip, bez polewy panko, można przygotować, przykryć i schłodzić do 1 dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pasek Skórki Cytrynowej
2
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Polewę można przygotować do 8 godzin wcześniej i posypać tuż przed pieczeniem.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.