Pieczony Czosnek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Pieczony czosnek dwa razy pieczone ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 45 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Mieszanka parmezanu, olej, krem knudsen i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Czosnek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Pieczony Czosnek Dwa Razy Pieczone Serowe Ziemniaki, oraz Pieczony czosnek, brokuły i Hummus dwa razy pieczone ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Odciąć cienki plasterek z góry czosnku; wyrzucić górę.
Czosnek umieścić na arkuszu folii aluminiowej Reynolds zawijać; skropić olejem. Owinąć luźno folią. Kłuć ziemniaki w kilku miejscach widelcem.
Pieczemy ziemniaki i czosnek 1 godzinę.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Pokrój mały plasterek z obu końców każdego ziemniaka.
Ziemniaki pokroić w poprzek na pół. Miarka się centra, pozostawiając 1/8-cala grubości muszli.
Miąższ ziemniaka umieścić w średniej misce; zacieru. Czosnek wycisnąć z papierowej skorupki do miski z ziemniakami.
Dodać śmietanę, 3/4 aksamitki i parmezan; ubić na puszystą masę. Łyżka do muszli, mounding nadzienie w razie potrzeby; umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec 30 min.; wierzch z pozostałą VELVEETĄ.
Piec 5 min. albo aż się stopi.