Pieczony Czosnek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki

Pieczony Czosnek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Pieczony czosnek dwa razy pieczone ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 45 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Mieszanka parmezanu, olej, krem knudsen i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Czosnek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Pieczony Czosnek Dwa Razy Pieczone Serowe Ziemniaki, oraz Pieczony czosnek, brokuły i Hummus dwa razy pieczone ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odciąć cienki plasterek z góry czosnku; wyrzucić górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Czosnek umieścić na arkuszu folii aluminiowej Reynolds zawijać; skropić olejem. Owinąć luźno folią. Kłuć ziemniaki w kilku miejscach widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Pieczemy ziemniaki i czosnek 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Pokrój mały plasterek z obu końców każdego ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Ziemniaki pokroić w poprzek na pół. Miarka się centra, pozostawiając 1/8-cala grubości muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
8
Miąższ ziemniaka umieścić w średniej misce; zacieru. Czosnek wycisnąć z papierowej skorupki do miski z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać śmietanę, 3/4 aksamitki i parmezan; ubić na puszystą masę. Łyżka do muszli, mounding nadzienie w razie potrzeby; umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser VelveetaSer Velveeta
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Piec 30 min.; wierzch z pozostałą VELVEETĄ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Piec 5 min. albo aż się stopi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn