Pieczony bakłażan z granatem, marynowanymi Chilami i pekanami
Pieczony bakłażan z granatem, marynowane Chiles i pekan może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 340 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $3.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pieczony bakłażan z granatem, marynowanymi Chilami i pekanami, Bakłażan Pieczony W Miodzie Z Chiles, oraz Pieczony bakłażan w / Chiles, orzeszki ziemne i mięta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i dodać jalapeo; odstawić 15 minut.
3
Drenaż.
4
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Umieść całe bakłażany na stojaku do grillowania; grill 15 minut lub do zwęglenia ze wszystkich stron i przetargu, gdy Przekłute cienkim nożem, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Nóż
6
Zdjąć z ognia; delikatnie zeskrobać zwęgloną skórę, w razie potrzeby. Ostudzić bakłażany lekko; połówki wzdłuż. Lekko punktować ciało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
7
Połączyć jogurt, tahini, 1/4 łyżeczki soli, i czosnek, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Tahini
Jogurt
Sól
8
Mżawka 4 łyżeczki oleju i soku z cytryny na miąższu bakłażana; top z mieszaniną jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Bakłażan
Jogurt
Olej Do Smażenia
9
Połączyć rukolę, pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek, i pozostałe 1/4 łyżeczki soli w średniej misce; wrzucić delikatnie. Top każda połowa bakłażana z około 1/2 szklanki rukoli, 5 plastrów jalapeo, 1 łyżka granatu arils i 1 łyżka orzechów pekan.