Pieczone Ziti i letnie warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj pieczone Ziti i letnie warzywa. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ziti, oliwę z oliwek, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Letnie Warzywa, Grillowane Letnie Warzywa, oraz Letnia sałatka z owocami i warzywami.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj squash, cukinia, i cebula; smażyć 5 protokół.
Dodaj pomidora i czosnek; smażyć 3 protokół.
Wyjąć z ognia; wymieszać makaron, 1/2 szklanki mozzarelli, zioła, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Połącz ricottę, pozostałą sól i jajko. Wymieszać z makaronem. Łyżka do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania; posypać pozostałą mozzarellą.
Piec w 400 przez 15 minut lub aż bąbelkowo i rumiane.