Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchew, rozmaryn, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki,marchew, rzepa i czosnek umieścić w natłuszczonej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Skropić olejem, posypać rozmarynem, solą i pieprzem. Wymieszać do pokrycia.
Piec w temperaturze 350° C przez 35 minut. Zwiększyć temperaturę do 450°; piec 10-15 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie.