Pieczone Warzywa Korzeniowe

Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 129 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pasternaku, brukwi, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Paruj pierwsze 3 składniki, pokryte, 5 minut lub do chrupkiego-przetargu.
3
Połącz warzywa i pozostałe składniki w 13 x 9-calowym naczyniu do pieczenia; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec w 425 przez 40 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn