Pieczone w piecu warzywa z jabłkami, suszoną żurawiną i pestkami dyni

Pieczone w piecu warzywa z jabłkami, suszoną żurawiną i pestkami dyni
Pieczone w piecu warzywa z jabłkami, suszoną żurawiną i pestkami dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pierwotne i wegetariańskie dieta. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz grubą sól, masło, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony makaron z dyni i komosą ryżową z przyprawami z pestek dyni, suszoną żurawiną i kozim serem, Prażona rzepa, słodkie ziemniaki, jabłka i suszona żurawina, oraz Sałatka z pieczonego masła z duńską fetą, żurawiną i pestkami dyni dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn