Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym

Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym
Pieczone tosty francuskie Borówkowo-orzechowe z syropem borówkowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę, jagody, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym, Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, oraz Pieczone Tosty Francuskie Z Jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Wytnij dwadzieścia 1-calowe plastry z bagietki i ułóż w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia. W dużej misce ubij razem jajka, mleko, gałkę muszkatołową, wanilię i 3/4 szklanki brązowego cukru i równomiernie polej chlebem. Schłodzić mieszaninę, przykrytą, aż cała ciecz zostanie wchłonięta przez chleb, co najmniej 8 godzin i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BagietkaBagietka
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ChlebChleb
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Na płytkiej patelni rozprowadzić orzechy pekan równomiernie i tosty w środku piekarnika, aż pachnące, o 8 protokół. Wrzucić pekan na patelni z 1 łyżeczką masła i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Zwiększ temperaturę do 204°.
6
Posypać orzechami pekan i jagodami równomiernie na mieszaninie chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
ChlebChleb
7
1/2 masła pokroić na kawałki i w małym rondlu ogrzać z pozostałym 1/4 szklanki brązowego cukru, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Mieszankę skropić masło na chleb i piec mieszaninę 20 minut, lub do momentu, gdy płyn z jagód jest bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W małym rondlu gotować jagody i syrop klonowy na umiarkowanym ogniu, aż jagody pękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Syrop KlonowySyrop Klonowy
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać syrop przez sito do żaroodpornego dzbanka, naciskając na ciała stałe i wymieszać sok z cytryny. Syrop można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Podgrzać syrop przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Tosty podawać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TostyTosty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn