Pieczone słoneczniki z maślanym ogonem Bagna

Pieczone słoneczniki z maślanym ogonem Bagna
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pieczone Sunchokes z maślanym Bagna Caudan spróbować. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, pieprzu, młodych słoneczników i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brokuły Pieczone Bagna Cauda, Pieczona Czerwona Papryka Bagna Cauda, oraz Pieczone Brokuły Bagna Cauda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Na dużej patelni żaroodpornej rozgrzej olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj słoiki, pokrój stronę w dół i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
4
Przenieś patelnię do piekarnika i piec przez około 25 minut, aż promienie słoneczne będą złocisto-brązowe i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Tymczasem w małym rondlu podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Dodaj anchois, czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na małym ogniu, aż sardele skwierczą, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
8
Przełożyć do płytkiej miski i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Łyżka do opalania na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
10
Udekorować natką pietruszki i podawać z ciepłym ogonem bagna i cytryny kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Bagna CaudaBagna Cauda
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn