Pieczone szalotki Charlesa Phana
Smażone szalotki Charlesa Phana wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 103 kalorie, 0g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam poważne jedzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Zielona sałatka z papai Charlesa Phana z Rau Ram, orzeszkami ziemnymi i chrupiącą szalotką, Sos rybny o Smaku Charlesa Phana, oraz Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana.
Instrukcje
W małym rondlu rozgrzać olej na średniej wysokości, aż zarejestruje się 275 stopni na termometrze do głębokiego smażenia.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż światło złoty kolor, o 8 protokół. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść szalotki do papierowego ręcznika wyłożone płyty do drenażu.
Zwiększ ciepło do wysokości i umieść sito o drobnych oczkach na żaroodpornej misce. Gdy na termometrze do głębokiego smażenia olej zarejestruje się o 350 stopni, dodaj raz usmażoną szalotkę i gotuj, aż będą chrupiące i dobrze rumiane, około 1-2 sekund, uważnie obserwując, aby szalotka nie paliła się.
Natychmiast wlać olej i szalotki przez sito, aby zatrzymać gotowanie. następnie przenieść szalotki do papierowego ręcznika wyłożone płyty do drenażu. Zaparkuj olej do innego użycia. Szalotki będą przechowywane, przechowywane w hermetycznym pojemniku, przez 1 dzień, ale są najlepsze w dniu, w którym są wykonane.