Pieczone Salami
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Pieczone Salami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 106 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, brązowy cukier, salami, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Zapiekana chrupiąca salami & Cheese {Carb-less} przystawka, Pieczone jajka z Salami, mozzarellą, oliwkami i pieczywem czosnkowym, oraz Salami i ser Tapa / Tapa de Salami y Queso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Częściowo pokroić salami w plasterki o grubości 1/4 cala, upewniając się, że kawałki nie przechodzą przez całą drogę.
Salami umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i piec przez 1 godzinę.
Wymieszać sos barbecue i brązowy cukier razem w misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wlać około 2 szklanki sosu na salami, a resztę zachować do fastrygowania. Salami włożyć do piekarnika i piec jeszcze 45 minut, polewając od czasu do czasu sosem reserved.
Podawać na talerzu z nożem, aby goście mogli pokroić własne plastry.