Pieczone Salami

Pieczone Salami
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Pieczone Salami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 106 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, brązowy cukier, salami, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Zapiekana chrupiąca salami & Cheese {Carb-less} przystawka, Pieczone jajka z Salami, mozzarellą, oliwkami i pieczywem czosnkowym, oraz Salami i ser Tapa / Tapa de Salami y Queso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wyłożyć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Częściowo pokroić salami w plasterki o grubości 1/4 cala, upewniając się, że kawałki nie przechodzą przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
3
Salami umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i piec przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Spuścić tłuszcz.
5
Wymieszać sos barbecue i brązowy cukier razem w misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać około 2 szklanki sosu na salami, a resztę zachować do fastrygowania. Salami włożyć do piekarnika i piec jeszcze 45 minut, polewając od czasu do czasu sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać na talerzu z nożem, aby goście mogli pokroić własne plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn