Pieczone placki ananasowe z bitą śmietaną cynamonową
Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 438 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prażony ananas z bitą śmietaną, Waniliowy prażony ananas z bitą śmietaną kokosową, oraz Truskawkowe ciastka z miętą i bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na obramowanej blasze do pieczenia włącz ananasa w maśle i brązowym cukrze, aż będzie pokryty.
Rozprowadzić w jednej warstwie. Pieczeń, obracając w razie potrzeby, aż owoce zmiękną i zaczyna brązowieć, o 10 protokół. Umieścić ciasto na innej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż ciepłe, o 5 protokół.
Śmietanę, cukier granulowany i cynamon wymieszać w średniej misce i ubijać trzepaczką do uzyskania miękkich szczytów, około 2 minut.
Umieść 1 kawałek ciasta na każdym talerzu deserowym. Top ciasto z ananasem, używając połowę.
Skropić smażonymi sokami i polać bitą śmietaną. Powtórz warstwy i top z posypką mięty.