Pieczone placki ananasowe z bitą śmietaną cynamonową
Prażone bułeczki ananasowe z bitą śmietaną cynamonową to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do bicia, cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczone placki ananasowe z bitą śmietaną cynamonową, Prażony ananas z bitą śmietaną, oraz Waniliowy prażony ananas z bitą śmietaną kokosową.
Instrukcje
Na obramowanej blasze do pieczenia włącz ananasa w maśle i brązowym cukrze, aż będzie pokryty.
Rozprowadzić w jednej warstwie. Pieczeń, obracając w razie potrzeby, aż owoce zmiękną i zaczyna brązowieć, o 10 protokół. Umieścić ciasto na innej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż ciepłe, o 5 protokół.
Śmietanę, cukier granulowany i cynamon wymieszać w średniej misce i ubijać trzepaczką do uzyskania miękkich szczytów, około 2 minut.
Umieść 1 kawałek ciasta na każdym talerzu deserowym. Top ciasto z ananasem, używając połowę.
Skropić smażonymi sokami i polać bitą śmietaną. Powtórz warstwy i top z posypką mięty.