Pieczone ostrygi z pancettą i bułką tartą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz orzeszki piniowe, pieprz, ostrygi shucked na pół powłoki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ostrygi Pieczone Z Maślaną Bułką Tartą, Ostrygi pieczone z bułką tartą czosnkową, oraz Ostrygi pieczone z bułką tartą z masłem czosnkowym.
Instrukcje
Połącz orzechy i chleb w mini robocie kuchennym; proces aż grubo zmielone.
Rozgrzej średnią patelnię na średnim ogniu i lekko pokryj patelnię sprayem do gotowania.
Dodaj pancetta; smażyć przez 2 minuty lub do chrupkości, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w mieszaninie orzechów sosny, pietruszki i czarnego pieprzu. Ostrożnie ułóż ostrygi w jednej warstwie na patelni brojlerów i łyżkę 1 łyżki mieszanki chleba na każdej ostrydze.
Piec w 450 przez 5 minut lub aż ostrygi są nieprzezroczyste.
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.