Pieczone Ordzewiaki z grzybami, porami i kozim serem
Pieczone Russets z grzybami, pora, i kozi ser może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, por, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Zapiekane naleśniki ze szparagami, porami, pieczarkami i kozim serem, Polenta Trójkąty z kozim serem i grzybami, oraz Placki z dzikiego ryżu z pieczarkami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem i piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub do miękkości. Lekko schłodzić ziemniaki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać por; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać grzyby; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z kwaśną śmietaną, bulionem, serem, solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty, stale mieszając (nie gotować). Wymieszać z estragonem.
Ziemniaki podzielić wzdłuż, kroić na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę. Łyżka 3/4 szklanki mieszanki grzybów do każdego ziemniaka.