Pieczone Nadziewane Cebule

Pieczone Nadziewane Cebule
Pieczona nadziewana cebula jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz podrobu z indyka, ząbki czosnku, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Nadziewana Czerwona Cebula, Pieczone Nadziewane Cebule, oraz Libańskie Pieczone Nadziewane Cebule dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć 1/2-calowy gruby plaster z wierzchołków cebuli, odrzucając wierzchołki, i przyciąć tylko tyle od dna do cebuli stać prosto. Zgarnij wszystkie, ale zewnętrzne 2 lub 3 warstwy z każdej za pomocą małej łyżki do lodów lub łyżki (nie martw się, jeśli zrobisz dziurę w dnie), rezerwując zbieraną cebulę i muszle cebuli osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
CebulaCebula
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
1
Grubo posiekać tyle nabieraną cebulę odmierzyć 3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Boczek gotować w 2 partie w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry, o 10 protokół, a następnie przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do drenażu, zastrzegając o 1/3 Puchar tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Dodaj posiekaną cebulę, seler, sól, i pieprz na patelni i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Przenieść mieszaninę do dużej miski i wymieszać ze szpinakiem, chleb, orzechy nerkowca, masło, 1 szklanka bulion, i boczek, a następnie ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
SzpinakSzpinak
MasłoMasło
BoczekBoczek
ChlebChleb
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż łuski cebuli, otwórz boki do góry, w 13 - na 9 - na 2-calowej patelni do pieczenia, następnie dodaj 1 / 2cup wody i przykryj patelnię szczelnie folią. Piecz cebulę w środku piekarnika do miękkości, ale nie rozpada się, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
1
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przenieść skorupy na powierzchnię roboczą i zalać wodą na patelni. Napełnij skorupy farszem, oklejając go i wróć do patelni. Rezerwa 5 do 7 filiżanek farszu do jamy indyka, a następnie umieścić pozostały farsz w maślanym płytkim naczyniu do pieczenia 3 1/2-quart i skropić pozostałą 1/4 wywaru szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Cała TurcjaCała Turcja
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec nadziewane cebule i farsz w naczyniu w środku piekarnika, odkryte, aż do ogrzania przez, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Farsz można przygotować, a cebulę można faszerować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Przed pieczeniem doprowadzić nadziewaną cebulę do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
CebulaCebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn