Pieczone młode ziemniaki wypełnione kukurydzą i krewetkami

Pieczone młode ziemniaki wypełnione kukurydzą i krewetkami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 24 porcjami. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, kukurydza pełnoziarnista, krewetki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 27%. Spróbuj Ogień pieczone Chilli Poblano wypełnione kukurydzą, Quinoa, & kozi ser, Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą, oraz Cilantro Lime Shrimp Tacos z prażoną kukurydzą Slaw i pieczoną Jalapeno Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić każdy ziemniak na pół w poprzek; miarka się pulpy, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki; rezerwy pulpy do innego użytku.
Posypać wnętrzności skorupek ziemniaków solą i pieprzem.
Umieścić skorupy ziemniaków do góry nogami na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut; odstawić.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę i zieloną cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodać ocet i posiekany estragon; gotować 1 minutę. Podzielić mieszankę kukurydzy równomiernie między skorupy ziemniaków; top każdy z 1 krewetki.
Dekoruj liśćmi estragonu.