Pieczone Kliny Ziemniaczane Z Parmezanem
Pieczone Kliny ziemniaczane z parmezanem to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 4G tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką cebulę w proszku, bazylię, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy obejmują Kliny Ziemniaczane Z Parmezanem, Kawałki Ziemniaków Z Parmezanem Tymiankiem, oraz Kliny Ziemniaczane Pokryte Parmezanem.
Instrukcje
Pokrój każdego ziemniaka wzdłuż na pół.
Pokrój każdą połowę na trzy kliny. W dużej misce posyp ziemniaki olejem; wrzucić do pokrycia.
Połącz pozostałe składniki.
Dodaj do ziemniaków; wrzucić do płaszcza.
Ułóż ziemniaki w jednej warstwie na 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub do złotego koloru i miękkości.