Pieczone Jesienne Warzywa
Pieczone Jesienne warzywa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wyciętą marchewkę, brukselkę, pasternak i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Pieczone Jesienne Warzywa.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. roztopić masło w rondlu 1-quart na średnim ogniu. Wymieszać z szałwią i czosnkiem; zdjąć z ognia.
Pozostałe składniki umieścić w dużej patelni do pieczenia.
Na warzywa polać masłem; wymieszać do okrycia.
Przykryć i piec 25 do 35 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.