Pieczone jabłka z brązowym cukrem
Pieczone jabłka z brązowym cukrem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka lodów vanillan, żółtka, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Płatki owsiane-brązowy cukier pieczone jabłka, Wolno Gotowane Brązowe Jabłka Cukrowe, oraz Płatki owsiane z brązowym cukrem z jabłkami cynamonowymi.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokrój jabłka na pół i usuń rdzeń, ale pozostaw nienaruszone łodygi.
Jabłka umieścić w naczyniu do pieczenia. Masło podzielić między każdą jamę rdzenia. Każde jabłko polać łyżką cukru i posypać cynamonem.
Piecz jabłka, aż mięso będzie miękkie i są bąbelkowe i doskonały wygląd, o 30 protokół.
Podawać z kremowym sosem budyniowym.
Rozgrzać roztopione lody w małym rondlu na małym ogniu, aż będą gorące. W międzyczasie włóż żółtka do miski i ubijaj, aż będą gładkie. Podczas ubijania, powoli skropić około 1 lub 2 łyżki gorących stopionych lodów do żółtek, aż do wymieszania. Podczas ciągłego ubijania powoli dodaj resztę gorącego płynu do mieszaniny żółtka.
Wlać mieszaninę z powrotem do rondla i powrócić do małego ciepła.